Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına delalet eder.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ziyaret etmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek zorluklarının son bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine yorulur.

Rüyada mezar ziyareti yapmak yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, hayallerine ulaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, maddi güç sahibi olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments