Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ziyaret etmek

Rüyada mezar ziyaret etmek

Rüyada mezar ziyaret etmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, iyi halin geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, talihin yüze güleceğine delalettir.

Rüyada mezar ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Rüyada mezar ziyaret etmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin mezarını ziyaret etmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine işaret eder.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek hedeflere ulaşılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments