Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ziyareti görmek

Rüyada mezar ziyareti görmek

Rüyada mezar ziyareti görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, ödeme güçlü çekeceğine, çok büyük başarı kazanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, dünya malının çoğalacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada mezar ziyareti gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı dengelemek istiyorsanız ciddi bir bütçe yapmalısınız.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yeni bir yol tutulacağına, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, daha büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlık ziyareti görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret eder.

Rüyada mezari ziyaret etmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments