Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, onları tebrik edeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce uzun uzun düşünmelisiniz.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaret etmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, emeklerinin heba olacağına, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezara ziyarete gitmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada annenin mezarını ziyaret etmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ziyareti görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments