Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek sorunların günden güne artacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek bekarlar için evlenmeye, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, konforundan da ödün vereceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine inanılır.

Rüyada mezarda gömü bulmak o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara gömülmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalettir.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, keyifli günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada mezarda gömülmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments