Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda gömü bulmak

Rüyada mezarda gömü bulmak

Rüyada mezarda gömü bulmak anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, zarar verici olaylar yaşanacağına, elindekileri de yitireceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, bolluk içinde yaşamaya, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada mezarda gömü bulmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı tutarsızlıklar ön planda olabilir.

Rüyada mezarda gömü bulmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına inanılır.

Rüyada evinde gömü bulmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine alamet eder.

Rüyada gömü bulmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada altın gömüsü bulmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Rüyada gömü altın bulmak onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada evde gömü bulmak korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömü yeri bulmak parasının pul, malının da hiç olacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömü para bulmak kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments