Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gömüldüğünü görmek

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yükseleceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel olacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Rüyada mezara gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmek mezara gömülmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, zor günlerden geçeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarda gömülmek evdeki nimetin çoğalacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments