Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp mezara gömülmek

Rüyada ölüp mezara gömülmek

Rüyada ölüp mezara gömülmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada ölüp mezara gömülmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, büyük tartışmalara gireceğine, işlerini toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda gömü bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda gömülmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek huzurlu günlerin geleceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, onu yalnız bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara gömülmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments