Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara gömülmek

Rüyada mezara gömülmek

Rüyada mezara gömülmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada mezara gömülmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların keyifli taraflarıyla uğraşmaya başlayabilirsiniz ya da önünüze daha keyifli projeler veya işler gelebilir.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada ölmek mezara gömülmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara canlı gömülmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına yorulur.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek karlı işler yapacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, bir takım sorunlar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına yorulur.

Rüyada mezara gömülmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments