Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına delalet eder.

Rüyada yeni gömülmüş mezar gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalettir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmek mezara gömülmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, dertleşerek moral bulacağına, problemlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta birinin gömüldüğünü görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada mezara canlı gömülmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments