Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda gömülmek

Rüyada mezarda gömülmek

Rüyada mezarda gömülmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda gömülmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işyerinizde sıkıcı bir tartışma yapabilirsiniz.

Rüyada mezara canlı gömülmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, manevi mutluluğu tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek sağlam bir kariyer edineceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek tüm düzenin alt üst olacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulur.

Rüyada ölmek mezara gömülmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüp mezara gömülmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalettir.

Rüyada mezarda gömü bulmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda gömülmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada yeni gömülmüş mezar görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments