Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü görmek doğruluktan ayrılmayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, bolluk içine olacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada mezara birinin gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Belli kişiler aniden sizi nasıl memnun edecekleri üzerine daha fazla düşünmeye başlayabilirler.

Rüyada birinin mezara gömüldüğünü görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmeden mezara gömülmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulur.

Rüyada mezara gömülmek iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gelirinin daimi olacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmek mezara gömülmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada canlı canlı mezara gömülmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine inanılır.

Rüyada mezara gömüldüğünü görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda gömülmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarda gömü bulmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments