Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezara girdiğini görmek

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek iş hayatında zarar edileceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada birinin mezara girdiğini gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, büyük düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezara girdiğini görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada eşinin cezaevine girdiğini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, varlık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına bit girdiğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments