Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına bit girdiğini görmek

Rüyada saçına bit girdiğini görmek

Rüyada saçına bit girdiğini görmek bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kişinin şifa bulacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada saçına bit girdiğini gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz veya söz verdiğiniz şeylerin altından kalkmanın fiziksel olarak mümkün olmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada saçına bit girdiğini görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada saçın bitlenmesini görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, borçların sonlandırılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçta bit görüp öldürmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, işinde zarar edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçında bit görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçındaki biti öldürmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hayalkırıklığı duyacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçından bit temizlemek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada saçında bit bulmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin saçında bit görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments