Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa girdiğini görmek

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek sevdiği insanların olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, ticaretin önünün açılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara girdiğini görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada eve kedinin girdiğini görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, gözyaşına boğulacağına, duygularını açığa vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin tesettüre girdiğini görmek aniden evlilik kararı alacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir yıla girdiğini görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, başarıları ile tanınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments