Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kudretinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var.

Rüyada çocuğunun hapse girdiğini görmek işinde de hep başarılı olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aileden birinin hapse girdiğini görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada yakının hapse girdiğini görmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birinin hapse girdiğini görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, geleceğinin parlak olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına delalet eder.

Rüyada yakınlarının hapse girdiğini görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığının hapse girdiğini görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının hapse girdiğini görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada annenin hapse girdiğini görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments