Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ölüp mezara girdiğini gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara girdiğini görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yaşamdan istediklerini alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinin girdiğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına inanılır.

Rüyada mezardaki ölüyü çıkarmak başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüp mezara girmek şansın yüzüne güleceğine, verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü mezarında görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments