Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok zor günler geçirileceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada üniversitede sınava girdiğini görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada üniversite sınavına girdiğini görmek borçların ödeneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada üniversite sınavı kazanmak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada üniversite sınavında olduğunu görmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına hazırlanmak gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üniversite sınavına girmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine yorulur.

Rüyada üniversite sınavını kazanmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına tabir olunur.

Rüyada üniversitede sınav olmak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments