Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara girdiğini görmek

Rüyada mezara girdiğini görmek

Rüyada mezara girdiğini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zorlukların giderileceğine alamet eder.

Rüyada mezara girdiğini gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada mezarlığa girdiğini görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölüp mezara girdiğini görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin mezara girdiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada mezara girdiğini görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin içine cin girdiğini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, umutlarının biteceğine işarettir.

Rüyada eve kuşların girdiğini görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük yenilikler yapacağına yorulur.

Rüyada kocayla ilişkiye girdiğini görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın hapse girdiğini görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments