Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Her konuya abartılı yaklaşmanız olasıdır.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden düşerken görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine rivayet eder.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, haksızlık yapmayacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, rızkının kesileceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işlerin kapanacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret eder.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments