Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek mutsuz ve huzursuz olacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, hayatının afiyette geçeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntısından kurtulacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek onlara hocalık edeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments