Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Daha anlayışlı olmalı, mantıklı çözümler getirmelisiniz.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, hayırlı bir evlat olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek dertlerinin dermanını bulacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments