Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, daha fazla para kazanacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Farklı alternatiflere sahipseniz hangi fırsatı değerlendireceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, ondan şifa göreceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek çok hayırlı şeylere, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun merdivenlerden düştüğünü görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, huzurun kaçacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet eder.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin merdivenden düştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kazancının artacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments