Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına, zararlarını telafi edeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, hak yolundan ayrılacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • İddiacı kişilerin tavırlarını yararınıza kullanabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, hile ile mal elde etmeye, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada merdivenden düşeni görmek parasının ve malının çoğalacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments