Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, ticaretinin büyüyeceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sohbetinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşeni kurtarmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments