Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini merdivenden düşerken görmek

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşeni görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşürülmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments