Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, şifa edineceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine işaret eder.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Sizin için belirsizlik içeren bir yöne yöneltilmeye çalışılabilirsiniz.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek kendini bunu başaracağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, her zaman hak ettiğini alacağına inanılır.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, yaraların merheminin bulunulacağına yorulur.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek daha iyi yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, hedeflerine yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerken görmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak alım gücünde yükselme olacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments