Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Suçu üstlenmeden veya karşı tarafı suçlamadan önce, herhangi bir durumda kendi pozisyonunuzu uzlaşmaya açık tutup tutamayacağınızı irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada merdivenden birini indirmek birlikteliğe başlayacağına, barış için adım atacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, rızık bolluğu içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek tövbelerinin kabul olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments