Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, ev taşımaya, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kırgınlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada ahşap merdivenden inmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalettir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, para yatıracağına, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments