Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, itibar kazanacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde değerlendirip, en azıyla en fazlasını elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek bir sebeple sorun yaşayacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına delalettir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek yeni mekânlara gireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments