Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden birini indirmek

Rüyada merdivenden birini indirmek

Rüyada merdivenden birini indirmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada merdivenden birini indirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerinin çok açılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden birini indirmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, iftiraya uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven indiğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, gelirinin eksileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments