Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven indiğini görmek

Rüyada merdiven indiğini görmek

Rüyada merdiven indiğini görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini gördüyseniz:

  • Hangi durum olursa olsun, dikkatli olmamanız durumunda, ilginç zannedilen, akıllara zarar fikirler ortaya çıkabilir.

Rüyada merdiven indiğini görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek pek çok fırsatı kaçıracağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine delalet eder.

Rüyada merdivenden birini indirmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, her şeyin sarpa saracağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments