Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden indiğini görmek

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden indiğini gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, insanlarla iç içe olacağına inanılır.

Rüyada merdiven indiğini görmek ikinci bir şans vereceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, gelişiminin hız kazanacağına inanılır.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek günden günde daha fazla stres yapacağına, eğer işsizse iş bulacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments