Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularla ilgili girişimlerinizi daha fazla bekletemeyebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, imkânsızı başaracağına alamet eder.

Rüyada merdivenden birini indirmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven indiğini görmek ondan şifa göreceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments