Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, alım gücünün artmasına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini gördüyseniz:

  • İkizler Belli konularda rekabete, mücadeleci ortamlara girmeye, risk almaya ya da rekabete hazırsınız.

Rüyada birinin merdivenden indiğini görmek sıkıntısından kurtulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada merdivenden koşarak indiğini görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına yorulur.

Rüyada merdiven indiğini görmek amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden birini indirmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden indiğini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının merdivenden indiğini görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments