Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden düşen birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde iniş çıkışlı bir seyir kendini gösterebilir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, şansın yüze güleceğine inanılır.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments