Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, dinine bağlı kalacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamayın.

Rüyada arkadaşının merdivenden düştüğünü görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak işi ile gündeme geleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulur.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden birinin düştüğünü görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işarettir.

Rüyada merdiven düştüğünü görmek rakiplerin geride bırakılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments