Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin memesini sıkmak

Rüyada birinin memesini sıkmak

Rüyada birinin memesini sıkmak birçok fırsatın elden kaçırılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin memesini sıkmak gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Rüyada memeyi sıkmak kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Rüyada kadın memesi sıkmak makamının sürekli yükseleceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin memesini sıkmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada kadının memesini sıkmak işinde çok büyük adımlar atacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanağını sıkmak çok doğru bir yol tutulacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm sıkmak insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments