Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak

Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak

Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok hayırlı şeylere, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak gördüyseniz:

  • Pohpohlanmaya, övülmeye çok hevesli olmanız yüzünden çevrenizde bir anda kötü niyetli, kurnaz sizden birşeyler koparmak isteyen kimselerin birikmesine sebeb olabilir.

Rüyada çamaşır yıkayıp sıkmak kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır sıkmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyunu sıkmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına tabir olunur.

Rüyada limon suyu sıkmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, küfürlü söze, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada şeftali suyu sıkmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada deodorant sıkmak ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin göğsünü sıkmak gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kızına daima sahip çıkacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada göğsünü sıkmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments