Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm sıkmak

Rüyada üzüm sıkmak

Rüyada üzüm sıkmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayaline kavuşacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada üzüm sıkmak gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Rüyada üzüm sıkmak sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada mandalina sıkmak rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde silah sıkmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ticaretin önünün açılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada oda parfümü sıkmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada kendi sivilcesini sıkmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ayağına silah sıkmak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet eder.

Rüyada civata sıkmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments