Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi sıkmak

Rüyada kadın memesi sıkmak

Rüyada kadın memesi sıkmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi sıkmak gördüyseniz:

  • Kendi aşk veya evlilik hayatınıza büyük sorunlar yaratabilirsiniz.

Rüyada kadının memesini sıkmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kadın memesi sıkmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına inanılır.

Rüyada birinin memesini sıkmak sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine delalet eder.

Rüyada memeyi sıkmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kadının boğazını sıkmak kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine delalettir.

Rüyada kadını memesinden öpmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı kadın memesi görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments