Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının memesini sıkmak

Rüyada kadının memesini sıkmak

Rüyada kadının memesini sıkmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeni bir eve taşınacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, işinde verimsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının memesini sıkmak gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada kadının memesini sıkmak yani babasına benzeyeceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kadın memesi sıkmak planlarının gerçekleşeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada memeyi sıkmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada birinin memesini sıkmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının boğazını sıkmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, şansın çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının memesini emmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, onlara çok bağlı olacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının kendi memesini görmek daha bir sevileceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments