Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeyi sıkmak

Rüyada memeyi sıkmak

Rüyada memeyi sıkmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada memeyi sıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Rüyada birinin memesini sıkmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memeyi sıkmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesi sıkmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadının memesini sıkmak sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde siyah nokta sıkmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada iltihap sıkmak zorlukların günden güne artacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada üzüm sıkmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada birinin burnunu sıkmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, problemleri teker teker çözeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments