Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin boğazını sıkmak

Rüyada eşinin boğazını sıkmak

Rüyada eşinin boğazını sıkmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, işlerine yeni işler katacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak emeklerin boş yere harcanacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalettir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına delalettir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak yarınlarına inanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments