Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, güven kaybına uğrayacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Yardım amaçlı sosyal aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kuyuya para düşürmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments