Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya anahtar düşürmek

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda eski bir tanıdık duygusal anlamda sizi yorabilir ya da üzebilir.

Rüyada kuyuya anahtar düşürmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun kuyuya düştüğünü görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına yorulur.

Rüyada birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, dilediği gibi harcama yapacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments