Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek

Rüyada kuyuya düştüğünü görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, gün sayacağına, halinin iyi olduğuna, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya düştüğünü gördüyseniz:

  • Kendi işlerinizi yapmaya odaklanmanız durumunda olacakları kontrol etme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada eşinin kuyuya düştüğünü görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kuyuya düştüğünü görmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, arzularına kavuşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuya para düşürmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments