Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, yardımda bulunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, malının artacağına işarettir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak gördüyseniz:

  • Geçmişte çalıştığınız ya da iş birliği yaptığınız bir kişiyle yeni bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşmekten kurtulmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının kuyuya düştüğünü görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, daha sonra işlerin açılacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, elinin sıkışacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kuyuya düştüğünü görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments