Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuya para düşürmek

Rüyada kuyuya para düşürmek

Rüyada kuyuya para düşürmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada kuyuya para düşürmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işlerde ilerleme kaydediyorsunuz.

Rüyada kuyuya para düşürmek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, anne baba duası alınacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, çok başarılı adımlar atacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına işarettir.

Rüyada kuyuya düşüp ölmek her şeyin durağan şekilde süreceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada başkasının kuyuya düştüğünü görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak harama göz dikmeyeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada birinin su kuyusuna düştüğünü görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments