Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, hatalı yollara sapılacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rahat rahat yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kürtaj olmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kürtajdan vazgeçmek bol muhabbette olacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kürtaj olduğunu görmek haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürtaj olan birini görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulur.

Rüyada kürtaj olmadığını görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments